3 x waarom op groepsreis naar Kroatië 

stad in kroatie

Ga jij met je groep vrienden, sportteam of collega’s op vakantie. Kies dan voor Kroatië. Kroatië is een heerlijke vakantiebestemming voor grote groepen. Je kunt er met veel mensen in een appartement verblijven en daarnaast zijn er vele campings waar jij met grote groepen kunt staan. Wil jij weten wat Kroatië zo populair maakt voor groepsreizen? Lees dan de 3 redenen in ons artikel. 

 

1. Kroatië is betaalbaar

Een fijn puntje als je met veel mensen reist, de prijs. Kroatië is niet meer zo spotgoedkoop als dat het tien jaar geleden was, maar toch is Kroatië nog steeds een van de voordeligste landen binnen Europa om naar te reizen. Vooral met grote groepen kun je in Kroatië voor een prikkie terecht. Het lokale leven is goedkoop en met een grote groep huur je heel voordelig een villa of groot appartement. Daarnaast zijn vliegreizen naar Kroatië niet duur en is het goedkoop om te tanken in Kroatië, waardoor het ook een aantrekkelijk land is voor auto of busvakanties. 

 

2. In de zomer barst het er van de festivals

Het leukste om met een groep te doen is natuurlijk naar een festival of feest gaan. Kroatië kent in de zomer de leukste festivals die je met een groep kunt bezoeken. Het meest bekende festival is het Dubrovnik Summer Festival, dat elk jaar van ca. half juli tot eind augustus plaatsvindt. Tijdens dit festival geniet o.a. van theater, ballet, opera, klassieke muziek, jazz en folklore. Voor iedereen in de groep iets leuks dus! Daarnaast kent Kroatië nog veel andere populaire festivals.

 

3. Stad, strand en natuur combineren

Kroatië heeft het allemaal; van de meest lekkerste stranden tot de mooiste natuur, je vindt het in Kroatië. Dit maakt het land super geschikt voor een heerlijke strandvakantie, maar biedt het ook alles goede wandeltochten. Wist je dat Kroatië daarnaast over bijzondere steden beschikt? Zagreb, Zadar en Dubrovnik zijn slechts enkele van de voorbeelden. Deze steden zijn perfect te combineren met strand. 

 

Hebben jullie eerder avonturiers in de groep? Kies dan voor het binnenland van Kroatië. Deze is prachtig groen en telt ontelbaar veel watervallen en natuurparken. Wat denk je bijvoorbeeld van het Nationaal park Plitvice? Dit geliefde park wordt als een van de mooiste natuurparken van Europa gezien. Zo zie je maar, Kroatië biedt voor iedereen iets leuks! 

 

Genoeg redenen dus om met een groep op vakantie te gaan naar Kroatië. Ga jij op groepsreis? Laat dan leuke spullen bedrukken. Laat bijvoorbeeld mooie tassen bedrukken met een quote of het logo van jullie groep. Zo kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen. Fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *