Banje Beach in top drie mooiste stranden ter wereld

Het trendy Banje Beach in Dubrovnik is dit jaar door het Amerikaanse magazine Marie Claire verkozen tot het derde mooiste strand ter wereld. Koplopers in deze top tien zijn het Anse Victorin strand op Bali en het Dreamland strand op de Seychellen. Datgene wat Banje Beach zo aantrekkelijk maakt is niet alleen het prachtige strand, maar vooral ook het bruisende nachtleven. Daarnaast biedt het strand volgens de jury het mooiste uitzicht op de Middellandse Zee. En dat uitzicht is inderdaad wonderschoon, vanaf het strand kijkt men namelijk recht op de eeuwenoude stadsmuren van het historische Dubrovnik. Naast het strand scoorde ook de op Banje Beach gelegen strandclub East West Club hoog op een internationale lijst, deze haalde namelijk een plekje op de lijst van 40 beste strandclubs ter wereld.

Internet:
Banje Beach – officiële website

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl