Eten & Uitgaan

Tijdens een vakantie aan de Kroatische Rivièra kunt u met ogen zien dat de bevolking zeer gastvrij is. Dit is vooral te merken tijdens het uitgaan. Uitgaan in Kroatië begint gewoonlijk met een heerlijk diner een goed restaurant. De Kroatische keuken is gevarieerd en u treft er bijzondere schotels van vlees en vis. In Kroatië worden hele mooie wijnen gemaakt en u moet deze dan ook zeker proeven. Het is de gewoonte om lang te tafelen maar u kunt het nakletsen ook doen in een gezellig café.

U kunt tijdens een avondje stappen in Kroatië heel de avond vertoeven in nieuwe ‘multipurpose’ uitgaansgelegenheden. Vooral in grote steden als Zagreb en Splitzijn deze populair. Ze omvatten een café-bar met muziek, een bioscoop, een muziekzaal en een discotheek. Deze gelegenheden bieden uitgaansmogelijkheden voor alle leeftijden, maar richten zich toch vooral op een jonger publiek.

De laatste jongeren hebben steeds meer jongeren Kroatië ontdekt als vakantieland. Zo gaan er de laatste jaren veel jongeren naar Porec met als gevolg dat er steeds meer discotheken en cafés bijkomen. Maar ook gezinnen met kleine kinderen zullen zich uitstekend vermaken onder de Kroatische zon.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl