Bioscopen

Dat de Kroaten hartstochtelijke bioscoopbezoekers zijn, blijkt wel uit het grote aantal bioscopen, vooral in de grotere plaatsen. Het filmaanbod omvat internationale films en alle grote kassuccessen van het moment. In Kroatië worden alle buitenlandse films niet nagesynchroniseerd. Ze worden getoond in de oorspronkelijke taal met ondertiteling, wat voor veel toeristen een uitkomst is. De keuze is het grootst in de hoofdstad, Zagreb, waar u alle soorten films kunt zien, van de nieuwste Hollywoodproducties tot experimentele en cultfilms. Zagreb telt zo’n twintig bioscopen, waaronder Zagreb en Kic Art. De Kinoteca is een filmhuis waar cult-, kunst-, en experimentele films te zien zijn.

In Zadar omvat het multimediacentrum Gotham diverse uitgaansgelegenheden: bioscopen, waar het tussen 19.00 en 21.00 het drukst is, een nachtclub, geopend van 23.00 tot 04.00, en een café met restaurantservice, geopend van 15.00 tot middernacht.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl