Internetcafes

De tijd dat mensen hun ansichtkaarten pas kregen als u al weer weken thuis zat is voorbij. Wat is er nu makkelijker dan even een internetcafé binnen te lopen en een mailtje aan het thuisfront te typen. Digitale foto er bij en klaar. Voor u het weet zit u weer op een terras te genieten van een drankje of werkt u aan uw bruine kleurtje op het strand. Ook zijn de internetcafés natuurlijk heel handig om even het laatste Nederlandse nieuws te bekijken of om even te chatten met vrienden of vriendinnen via bijvoorbeeld MSN.

Het gebruik van internet en e-mail neemt hand over hand toe in Kroatië. Er zijn inmiddels in de meeste plaatsen internetcafés te vinden, ook op de eilanden, en de meeste wat grotere hotels hebben een eigen website en/of e-mailadres. Mocht u op vakantie uw laptop willen gebruiken: de belangrijkste internetaanbieder is HThinet (van het nationale telecombedrijf). De verbinding is vaak erg langzaam, maar er wordt gewerkt aan de aanleg van een nieuw netwerk van glasvezelkabels.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl