Dubrovnik – buiten de oude stad

Porat
Een leuk eetadresje voor wie op de boot wacht. Tegenover het marktplein (afgeboord met bomen), ter hoogte van het kantoor van de rederij Jadrolinija. Op het kleine overdekte terras of in de eetzaal kunt u genieten van soep, vis, belegde broodjes en pizza.

Adres:
Obala Stjepana Radica 30
Dubrovnik

Pizzeria Vila
In Lapad, vlak bij een klein parkeerterrein, 20 meter van de straat verwijderd vindt u deze pizzeria. De kleine eetzaal biedt een prachtig uitzicht op de baai, de kust en het omliggende gebergte, met in de verte het eiland Lokrum. In de diepte ligt een piepklein strandje dat via Hotel Bellevue toegankelijk is. In het restaurant vindt u eenvoudige streekgerechten en uiteraard heel wat goedkope pizza’s.

Adres:
Liechtensteinov put 1
Dubrovnik

Konavoka
200 meter van het strand, langs een voetgangerslaan die dwars door een groen valleitje loopt, in het centrum van het schiereiland Lapad. Op de benedenverdieping ligt café Tiffany. Daarboven ligt een eetzaal met een mooi terras dat op de bomen uitkijkt. Soep, verse vis, schelp- en schaaldieren, gegrilde gerechten, pizza’s en pastagerechten staan op het menu.

Adres:
Šetalište Kralja Zvonimira 38
Dubrovnik

Jachtclub Orsan
Aan de haven van Gruž, op de zuidelijke oever van de baai vindt u dit restaurant. Het is een haven restaurant met een stevige reputatie. Het ligt bij wijze van spreke met de voeten in het water en de tafeltjes staan dicht tegen elkaar aangedrukt tussen de aangemeerde boten. U smult er van lekkere producten uit de Adriatische Zee, die sinds decennia door het huis met zorg worden bereid. Het is een ontmoetingsplaats van al wie van de zee houdt, matrozen en andere zeerotten, maar ook van buurtbewoners en toevallige passanten.

Adres:
Ivana Zajca 2
Dubrovnik

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl