Hvar-stad

Pizza Kogo
Pizzeria Kogo is gelegen aan het grote plein nabij de kathedraal. Het is eenvoudig, volks en goedkoop. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Jerolim
Restaurant Jerolim is uitstekend gelegen, aan de noordelijke kade van Hvar-stad. Via een mooie wandelroute is dit restaurant bereikbaar voor een romantisch diner bij zonsondergang. De keuken is traditioneel Dalmatisch.

Adres:
Fabrika 13
Hvar

Gostionica Junior
Gostionica Junior is dagelijks geopend tot middernacht. Het restaurant is gelegen tegenover de kerk van Maria-Boodschap in Hvar-stad. Er worden hier heerlijke visschotels geserveerd.

Adres:
Puckog ustanka 4
Hvar

Macondo
Een restaurant dat tot de meer luxere eetgelegenheden in Hvar-stad gerekend mag worden is Macondo. Vanaf het plein naar het benedictijnenklooster ligt dit restaurant in het eerste straatje rechts. Het is een van de beste restaurants van de stad, dus dat zegt genoeg over de geserveerde gerechten.

Adres:
Petra Hektorovica
Hvar

Hanibal
Hanibal is een mooi en modern restaurant met een glamoureuze inrichting in Hvar-stad. De heerlijke steak met vijgen die de kaart kenmerkt is zonder meer een aanrader en rechtvaardigt daarmee direct een bezoek aan dit restaurant.

Adres:
Trg Sv. Stjepana 12
Hvar

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl