Korcula-stad

Planjak
In de zomermaanden (juni tot oktober) is Restaurant Planjak geopend tot half twaalf ’s avonds. Buiten het seizoen sluit het zijn deuren om tien uur ’s avonds. Het restaurant ligt in het centrum van Korcula-stad, vlakbij een pleintje in de buurt van de oude stad. Er is een buitenterras en een eetzaal binnen.

Adres:
Trg Plokata 21
Korcula

Konoba Morski Konjic
Bij Konoboa Morksi Konjic kunt u gezellig lang tafelen, aangezien het in de zomermaanden tot liefst een uur ’s nachts openblijft. In september en oktober gaan de deuren om middernacht dicht. Het is een klein restaurantje met een prima ligging, vlakvij de stadsmuren van Korcula. Er staan enkele tafeltjes buiten, die ’s avonds een schitterend uitzicht bieden op de baai. Wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een geschikt aanbod van Kroatische wijnen.

Adres:
Setaliste Petra Kanavelica
Korcula

Gradski Podrum
Gradski Podrum is van juni tot oktober dagelijks geopend tot elf uur ’s avonds. Op het pleintje voor de deur staan gezellig de tafels en stoelen uitgestald. Binnen is het wat somber, maar de heerlijke Dalmatische gerechten maken een hoop goed.

Adres:
Antuna i Stjepana Radica
Korcula

Konoba Marinero
Konoba Marinero is gesitueerd in een smal, middeleeuws straatje in de oude stad van Korcula. De inrichting wordt compleet gemaakt met allerlei scheepsvaartmateriaal zoals bijvoorbeeld een anker. U kunt hier vele streekgerechten proeven, naast de gewone klassiekers zoals mosselen, inktvis en allerlei andere visgerechten.

Adres:
Marka Andrijica
Korcula

Petar Kanavelic
Restaurant Petar Kanavelic is in de zomermaanden (juli tot oktober) geopend tot omstreeks middernacht. Het is een van de betere restaurants in Korcula. De vis wordt hier verkocht op basis van de kiloprijs. De eetzaal binnen is geen hoogstandje, maar het buitenterras maakt een hoop goed.

Adres:
Ulica Svete Barbare
Korcula

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl