Krk-stad

Mariolina
Mariolina is een pizzeria in het hart van de oude stad Krk. Pizza’s kosten hier werkelijk waar vrijwel niets (minder dan 1 euro), dus het is een perfecte snack om tijdens uw ontdekkingstocht op in Krk-stad uw honger te stillen.

Adres:
Vitezica 9
Krk

Konoba Sime
Konoba Sime is een groot en gezellig eetcafe in de haven van Krk. Het bevindt zich in een reeks van andere restaurants en biedt een zeer uitgebreid aanbod van visgerechten. Onder andere zeebrasem, zeebaars, poon en schelp-en schaaldieren behoren hier tot de kost. Het is een zeer aangename plek, vandaar dat er in de zomer ook nauwelijks plekjes te bemachtigen zijn.

Adres:
Obala
Krk

Konoba Helena
Het restaurant Konoba Helena is perfect gelegen aan het centrale plein in de oude stad Krk. Het staat tegenover de toren en ingang van Krk. Je kunt er voor circa 20 euro met twee personen genieten van een uitgebreide visschotel. Echter, ook pastagerechten en andere specialiteiten behoren tot de mogelijkheden. Vanaf het restaurant kun je heerlijk toekijken op de bedrijvigheid op de straten van Krk.

Adres:
Vela Placa 6
Krk

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl