Makarska

Susvid
Restaurant Susvid, in Makarska, is gelegen aan het plein van de San-Marcokerk. Susvid is een zeer bekend en goed aangeschreven restaurant. Er is een overdekt buitenterras, waar een gezellige sfeer hangt en het aangenaam vertoeven is op zwoele zomeravonden. De menukaart is bijzonder gevarieerd en wat u ook bestelt, u krijgt waar voor uw geld.

Adres:
Trg Sv. Marko
Makarska

Peskera
Restaurant Peskera is gesitueerd in een pretpark aan zee in Makarska. De keuken bestaat voornamelijk uit lekkere Dalmatische gerechten. De eigenaar van dit restaurant is dezelfde als die van Restaurant Susvid.

Adres:
Makarska

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl