Mali Losinj

Pecenjarnica Osorcica
De heerlijke soort worstjes, cevapcici, zijn hier de beste van de hele stad. In de kroeg Pecenjarnica Osorcica kun je voor zeer weinig de stevige trek stillen.

Adres:
Ulica Kurtrisl trg Republike Hrvatske 5
Mali Losinj

Veli Zal
Veli Zal ligt in de prachtige baai op net 10 minuten afstand lopen van het centrum van Mali Losinj. De meeste wandelroutes brengen u langs dit goedkope restaurantje. U kunt er diverse schotels bestellen, welke meestal gebaseerd zijn op lekkernijen uit de zee. Ook complete menu’s met cevapcici of vis behoren tot de mogelijkheden.

Adres:
Suncana uvala
Mali Losinj

Barakuda
Barakuda is het beste visrestaurant van Mali Losinj. Een minpunt is echter de zeer toeristische sfeer die er rondhangt. Het restaurant heeft een riante eetzaal en een beschermd terras. Naast de gebruikelijke gerechten kunt u er genieten van onder andere carpaccio en mosselen.

Adres:
Priko 3
Mali Losinj

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl