Opatija

Grill Plaza (Grand Hotel Adriatic)
Het Grill Plaza restaurant in het Grand Hotel is een van weinige restaurants in Opatija. De omgeving en sfeer van het restaurant is zeer zeker fabelachtig te noemen. Net beneden de promade, vlak bij het strand, zijn tafeltjes gezet. Zodoende kunt u hier zeer romantisch en intiem dineren met kaarslicht onder de bomen. Tijdens het tafelen kunt u genieten van de gemoedelijke golfslag als achtergrondmuziek. Wonderlijk waar zijn de prijzen hier bovendien ook nog eens zeer laag te noemen.

Adres:
Marsala Tita 200
Opatija

As Pizza
As Pizza, pizzarestaurant in Opatija, is tot zeer laat in de avond geopend. Het bestaat uit een groot overdekt terras net achter de hoofdstraat. De pizza- en pastagerechten laten zich hier makkelijk verorberen in combinatie met flinke potten bier.

Adres:
Gordonov trg 1

Bevandica
Via de Lungomore in Opatija, kunt u in een halfuurtje naar dit restaurant in het kleine dorpje Volosko lopen. Uiteraard gaat er ook een bus heen, te weten nummer 32. Volosko staat bekend om haar vele visrestaurants, waarvan Bevandica een van de beste is. Dit restaurant staat in de haven, het kloppend hart van het dorpsleven. Bevandica heeft een stijlvol en gezellig interieur. Het terras behorend bij het restaurant heeft een geweldig uitzicht op de vissersboten.

Adres:
Supilova Obala 12
Volosko (Opatija)

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl