Pag-stad

Konoba Bodulo
Dit eettentje in Pag stad is dagelijks geopend tijdens de zomermaanden, lopend van juni tot halverwege oktober. Je kunt er in de ochtenduren terecht vanaf 8 uur tot 3 uur ’s middags en ’s avonds vanaf 6 uur tot middernacht. Het is een leuk eethuisje, perfect voor de doorgaande reiziger. Verwacht flinke porties, want de familie die het restaurantje runt beknibbeld niet op de hoeveelheden. Als het weer het toelaat, en dat is vaak, worden de tafeltjes buiten op het pleintje geplaatst. De keuken biedt eenvoudige en lekkere producten van het platteland: Dalmatische ham, kaas, vissoep, steak, pastagerechten etc.

Adres:
Van Grada 19
Pag

Tamaris
Tamaris in Pag stad is een klassiek restaurant met schappelijke prijzen. Het heeft een sfeervolle inrichting en een traditionele keuken.

Adres:
Krizevacka bb
Pag

Na Tale
Het restaurant Na Tale heeft een uitstekende reputatie in de omstreken van Pag en wordt door velen beschouwd als het beste restaurant. Dit geldt zeker wanneer het de visgerechten betreft. De eetruimtes zijn zeer prettig en er is sprake van een uitgebreide en gevarieerde kaart: lasagne met octopus, T-bonesteak, pizza, en allerlei locale gerechten.

Adres:
S.Radica
Pag

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl