Primosten

Caffe-bar Vlaho
Vlaho ligt langs het voetpad in Primosten die het oude dorp verbindt met het schiereiland waar zich hotel Zora bevindt. U kunt het vinden tegenover het keienstrand. Het is niet echt als restaurant te kwalificeren, hoewel u er prima belegde broodjes kunt halen voor een zacht prijsje.

Kamenar
Voor circa 10 euro ben je in restaurant Kamenar verzekerd van eene complete schotel. Het is een klassieke taveerne met een terras op het pleintje. De keuken is voornamelijk Dalmatisch met veel visgerechten. Naast eten kunt u hier ook terecht om de nacht door te brengen in een van de kamers.

Adres:
Trg Rudina Biskupa Josipa Arnerica
Primosten

Konoba Toni
Konoba Toni ligt aan de zuidelijke kade van Primosten, verwijderd van de drukte. Het is ongeveer 100 meter doorlopen vanaf het laatste terras.

Adres:
Podakraje 26
Primosten

Konoba Babilon
Konoba Babilon ligt vlakbij de kerk in het dorp Primosten. Het is dagelijks geopend tot circa middernacht. Specialiteit van het huis is ‘plata Babilon’, ten bedrage van circa 20 euro voor twee personen. Babilon is zonder meer een aan te raden adresje

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl