Pula

Bistro Korner
De Bistro Korner is een prima gelegenheid voor een snelle lunch na marktbezoek in Pula. De bistro bevindt zich op de eerste verdieping van de Oostenrijkse hallen. Je kunt hier perfect uitkijken op de krioelende menigte beneden op de markt. Een hoofdgerecht kost u circa 30 HRK (5 euro). Voor dit bedrag kun je genieten van bijvoorbeeld: pens, goulash, kabeljauw of gevulde paprika.

Adres:
Nardoni trg 9
Pula

Bistro Barbara
Bistro Barbara ligt in het hart van het historische centrum van Pula. Het is een kleine snackbar met terras, waar traditionele calamaris en cevapcici bijvoorbeeld op de menukaart staan. Barbara is een van de goedkopere, maar kwalitatieve eetgelegenheden in Pula.

Adres:
Klanderova 5
Pula

Delfin
Delfin valt in de middenmoot van restaurants qua prijsniveau. Het is gelegen in de oude stad van Pula. Het heeft een bijzonder terras nabij het Tome plein. U kunt hier voor een zeer schappelijke prijs genieten van geroosterde vis en schelp- en schaaldieren. Delfin is een perfecte gelegenheid om ’s avonds te gaan dineren.

Adres:
Trg sventog Tome 1
Pula

Scaletta
Scaletta is een luxe restaurant waar vis en carpaccio geserveerd worden. Het restaurant bevindt zich op de benedenverdieping van het gelijknamige hotel. Het restaurant ligt als het ware gekneld tussen twee straatjes.

Adres:
Flavijeska 26
Pula

Villa Borghese
Villa Borghese, een van de meest luxe restaurants van Pula, ligt net buiten Pula zelf en heeft een sterke reputatie. U kunt hier kiezen uit vele visgerechten, welke allemaal met veel zorg bereid worden door de chef. Specialiteit van het huis is de ravioli met scampo’s. In tegenstelling tot de meeste andere Kroatische restaurants ligt het prijsniveau hier behoorlijk hoog.

Adres:
Monte Paradiso 25
Pula

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl