Rijeka

Pivnica ‘RI’
Pivnica RI is een zeer groot eetcafe aan de haven van Rijeka. U kunt hier voor schappelijke prijzen een stevige maaltijd verwachten. Het is zeker niet het mooiste eetcafe van de stad, maar het is een van de beste keuzes voor iemand die op de veerboot moet wachten.

Adres:
Riva 6
Rijeka

Zlatna Skoljka
Zlatna Skoljka in Rijeka is ’s zondags gesloten, maar op werkdagen geopend van 8 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. Op zaterdag kunt u er terecht van 10 uur tot 4 uur ’s middags. Het staat bekend als een goed restaurant met schappelijke prijzen. Voorgerechten varieren van 30 tot 50 HRK (4-7 euro); hoofdgerechten zijn circa 100 HRK (14 euro). Al in 1930 werd Zlatna Skoljka geopend, maar dan onder de Italiaanse naam Conca d’Oro. De betekenis van de naam is hetzelfde gebleven, zij het nu in de Kroatische taal. Het restaurant adement een sfeer van zeevaart en visserij uit. Dit restaurant kent tevens een zeer uitgebreide wijnkaart, met naast locale en nationale wijnen, ook bijvoorbeeld Chileense en Australische Chardonnay’s.

Adres:
Kruzna 12
Rijeka

Feral
Op alle dagen, met uitzondering van zondag, is Feral geopend van tien uur ’s ochtends tot elf uur in de avond. Het is een van de beste restaurants van Rijeka, zeker wanneer het om vis en zeevruchten gaat. Het restaurant staat in een klein straatje vlak bij het kanaal. Het restaurant ademt een chique sfeer uitm geheel volgens traditie met visnetten aan het plafond. Feral is dan ook zeker niet een goedkoop restaurant te noemen, maar een maaltijd is haar prijs hier dubbel en dwars waard.

Adres:
Matije Gupca 5B
Rijeka

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl