Rovinj

Kantinon
Kantinon is geopend van ’s ochtends tien tot middernacht. Het is een leuke eettent, gelegen in de haven van Rovinj. Het decor bestaat uit allerlei vissersmateriaal, waaronder netten aan het plafond. U kunt hier zeer goedkoop tafelen en genieten van gefrituurde gerechten en calamaris voor minder dan 5 euro.

Adres:
Obala Vladimir Nazora 6
Rovinj

Lampo
In restaurant Lampo kunt u terecht van 11.00 tot 15.00 voor de lunch. Dineren is mogelijk van zes uur ’s avonds tot ongeveer middernacht. Lampo heeft een terras dat op zee uitkijkt. Het restaurant ligt in het centrum van de oude stad. Naast snacks en de gebruikelijke visgerechten kunt u hier ook diverse vleesgerechten proeven.

Adres:
Sv. Kriza 22
Rovinj

Matteo Grill
Mateo Grill is een minuscuul restaurantje in Rovinj met slechts 5 tafels. Het is vreemd gelegen onder een brede overkapping van een straatje in de oude stad. De kaart bestaat uit kleine visgerechten en gegrild vlees.

Adres:
Via Arsenale
Rovinj

Stari Grad
Stari Grad is enigszins chique te noemen en ligt in de binnenstad van Rovinj aan een klein pleintje. Het is er rustig en het restaurant heeft een aangenaam terrasje. Het is prima geschikt voor een romantisch diner. Ook al is het voor Kroatische begrippen niet goedkoop, is 100 HRK (14 euro) niet bijzonder prijzig te noemen. Op het menu staat een zeer riante keuze aan vis, maar zeker aan te raden zijn de lokale specialiteiten.

Adres:
Ul. Vrata pod Zidom 8
Rovinj

Amfora
Restaurant Amfora ligt aan het eind van de haven, net buiten het drukke gedeelte van Rovinj. Amfora is het bekendste visrestaurant van de stad. U moet zeker de langoest geprobeerd hebben. Naast vis staan er ook enkele vleesgerechten op het menu. Reken op ongeveer 90 HRK (13 euro) voor een complete maaltijd inclusief drankjes.

Adres:
A. Rismonda 23
Rovinj

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl