Split – oude stad

Konoba Kibela
Konoba Kibela, in de oude stad van Split, is in de zomermaanden dagelijks geopend met uitzondering van zondag. U kunt er bijzonder goedkoop tafelen op een gezellige locatie. Het is vlakbij de plek van de oude temple van Cybele. Specialiteiten van het huis zijn: ham en zuurkool in winter, goulash in de zomer. Op vrijdagen staat er tevens kabeljauwsoep op het menu.

Adres:
Kraj Sv. Ivana 5
Split

Kavana Tribina Pizzeria
Pizzeria Kavana Tribina is gevestigd aan een schitterend binnenplein van een oud paleis in de oude stad van Split. Het is geopend tot omstreeks middernacht en is een absolute aanrader voor een diner in een sfeervolle omgeving.

Adres:
Dioklecijanova 7
Split

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl