Supetar

Vinoteka
Restaurant Vinoteka ligt vlak bij de kade, in de hoofdstraat van Supetar, welke begint vanaf het plein. Voorheen was dit restaurant een oude wijnkelder. De inrichting is gezellig met veel houten en stenen objecten. De kaart bestaat uit diverse dagverse visgerechten. De vismousse is aan te raden.

Adres:
Ignjata Joba
Supetar

Jastog
Restaurant Jastog is ongeveer vijfhonderd meter verwijderd vanaf de haven. Het is een locale taveerne waar u naast vis ook kunt genieten van bijvoorbeeld Dalmatische lamsgerechten. Het terras is zeer aangenaam en omgeven door veel groen.

Adres:
Bana Josipa Jelacica
Supetar

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl