Trogir

Tragos
Restaurant Tragos , ofwel ‘de bok’, is gelegen in een van de oude straatjes van Trogir. Het is een kleine eetzaal in de stijl van een oude Ierse pub. De mensen hier zijn zeer gastvrij. De kaart bestaat uit verzorgde Dalmatische gerechten, met pastica als specialiteit van het huis. In de zomer kun je genieten van de heerlijke gerechten in combinatie met landwijnen op het terras.

Adres:
Trogir

Celica
Restaurant Celica is gehuisvest in een oude boot. Het is geen goedkoop restaurant, maar alle gerechten zijn de prijs dubbel en dwars waard. De locatie is een van de mooiste plekken in Trogir, met uitzicht op de haven en de stadsmuren van de oude stad. De kaart bestaat voornamelijk uit visgerechten en schelp-en schaaldieren.

Adres:
Obala Lucica
Trogir

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl