Zadar – buiten de oude stad

Albin
Restaurant Albin in Zadar biedt naast de mogelijkheid tot overnachten ook dagelijks tot elf uur ’s avonds een prima gelegenheid om te tafelen. De inrichting is gezellig en de bediening attent. U kunt er uiteraard genieten van vele visgerechten, maar ook vleesschotels zijn mogelijk.

Adres:
Put Dikla 47
Zadar

Lugno Mare
Lugno Mare in Zadar is dagelijks geopend tot middernacht. Het restaurant staat bekend om de heerlijke schelp- en schaaldieren. Er is een groot terras voor het restaurant, pal tegenover de baai. Enkele gerechten die hier geserveerd worden zijn: gnocchi, vegetarische steak, kalfslapjes, lamsgebraad en diverse risottogerechten.

Adres:
Obala Kneza Trpimira 23
Zadar

Sunshine
Sunshine doet haar naam eer aan met de gekozen inrichting: vlee kleuren, booggewelven en gedempt licht. Dit restaurant, buiten de oude stad van Zadar, is elke dag open. In de zomer kun je vanaf het terras, gezeten aan grote houten tafels, genieten van een bijzonder mooie zonsondergang. Sunshine is goed voor de afwisseling van het Kroatische voedsel: Chili, Burrito’s, Pizza’s en ander uitheems voedsel.

Adres:
Kresimirova obala 12
Zadar

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl