Zadar – Oude stad

Konoba Marival
Konoba Marival, een eetgelegenheid in het oude stadsgedeelte van Zadar, is geopend van maandag tot en met zaterdag. U kunt hier knus en sfeerveel eten vanaf de middaguren tot rond tienen ’s avonds. Het restaurant heeft een lekkere volkskeuken waar stevige porties geserveerd worden. Voor zeer redelijke prijzen staan op het menu: ansjovis, vissoep, risotto met inktvis en zeekat, spaghetti met zeevruchten, gefrituurde visjes of pijlinktvis, visspies en vleesstoofpot.

Adres:
Don Ive Prodana 3
Zadar

Konoba Martinac
Konoba Martinac ligt helemaal aan het eind van het oude stadsgedeelte in Zadar. Het is, met uitzondering van zondag, dagelijks geopend tot elf uur ’s avonds. Konoba Martinac is een klein familierestaurantje, waar gerechten uit de traditionele Dalmatische keuken geserveerd worden.

Adres:
A. Paravije 7
Zadar

Fosa
Restaurant Fossa, in de oude stad, is gelegen aan het basin van Fossa, aan de voet van de stadsmuren van Zadar. Fosa is dagelijks geopend en is een chique restaurant. De inrichting is enigszins ouderwets en de bediening is op z’n zachtst gezegd stijf te noemen. Het personeel is zeer professioneel te noemen en de keuken is kwalitatief zeer hoogstaand te nomen. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht op de haven.

Adres:
Basin van de Fossa
Zadar

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl