Vuurtorens

Aan de Kroatische Rivièra staan op strategische plekken mooie vuurtorens. Vandaag de dag is het mogelijk om in vele van deze vuurtorens te overnachten. De vuurtorens staan over het algemeen niet in de toeristische gebieden en bieden rustzoekers een perfect onderdak. U kunt vandaag de dag kiezen uit meer dan tien vuurtorens. Savudrija staat 9 kilometer van Umag en is de oudste vuurtoren van de Adriatische Zee. De vuurtoren Rt Zub staat op het Lanterna-schiereiland en ligt op 13 kilometer van Porec en Novigrad. De vuurtoren Sveti Ivan staat op een klein eilandje. De Porer-vuurtoren staat op het gelijknamige eiland en ligt op 20 kilometer afstand van Pula. De vuurtoren Veli Rat staat op de noordwestelijke punt van het eiland Dugi Otok. Bij de ingang van de haven van Makarska staat de Sveti Petar-vuurtoren. De vuurtoren van Sušac is gebouwd aan het einde van de 19de eeuw op het gelijknamige eiland.

De vuurtoren van Palagruža staat op een kleine 70 kilometer afstand van Split. Op het eiland Lastovo, gelegen op ruim 80 kilometer afstand van Split, staat de indrukwekkende Struga-vuurtoren die werd gebouwd aan het begin van de 19de eeuw. Overnachten in een vuurtoren is een romantische aangelegenheid. Over het algemeen zijn er twee appartementen gebouwd waar maximaal vier personen kunnen overnachten. De appartementen zijn voorzien van keuken en badkamer en zijn voorzien van alle denkbare gemakken. De vuurtorens zijn over het algemeen gebouwd op plaatsen die worden omringd door een schitterende natuur. Een groot voordeel is natuurlijk het ongekend mooie uitzicht op de zee terwijl u iedere avond kunt genieten van de zonsondergang.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl