Fietstochten

Deze fietstocht laat u de mooiste plekjes van het eiland Korcula zien. De tocht heeft een lengte van om en nabij de 45 km en kent weinig moeilijke stukken. De tocht begint in de stad Korcula en kiezen vervolgens de westelijke richting tot het kleine havenstadje Vela Luka wordt bereikt. Het begin van de tocht wordt gekenmerkt door enkele kleine stijgende delen. Vanaf deze hoger gelegen delen heeft u een mooi uitzicht op het omringende landschap.

Na vertrek uit Korcula en nadat u de eerste hellingen hebt overwonnen, komt u aan in het dorpje Žrnovo. Hier kunt u eventueel even een kleine pauze houden. We volgen de route verder en komen onder meer langs enkele mooie bossen totdat het leuke dorpje Pupnat wordt bereikt. Dit dorpje ligt op kleine afstand van de Adriatische Zee. In de directe omgeving van dit dorp wordt voornamelijk de landbouw bedreven. Ook wordt er wijn geproduceerd. Vanuit dit dorp vervolgen we de route naar het dorpje Blato dat is gelegen in de vruchtbare streek die bekend staat onder de naam Blatsko polje. Vanuit dit dorpje is nog een kleine 8 km fietsen naar het eindpunt, het havendorp Vela Luka. Hier kunt u deze leuke fietstocht passend afsluiten met een passend diner in een klein restaurant aan de haven.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl