Karstgrotten

Grotten ontstaan doordat grond onderhevig is aan corrosie. Door een geleidelijk proces van erosie ontstonden door de eeuwen heen grote grottenstelsels. Aan de Kroatische Rivièra zijn de grotten van Skocjan en Postojna te vinden. Deze grottenstelsels zijn ontstaan doordat het water zich een weg baande door de kalksteengrond. Ten noorden van de Kroatische Rivièra ligt Slovenië. In het gebied van de Karst, dat zowel in Kroatië als in Slovenië ligt, zijn meer dan 5000 grotten te vinden. Een bekend grottenstelsel in dit gebied is de Skocjan-grotten.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl