Lokvarka

De Lokvarka grot werd aan het begin van de 19de eeuw bij toeval ontdekt. Enkele landarbeiders stuitten tijdens werkzaamheden op deze mooie grot, een grot die nog steeds vele verrassingen in petto heeft. Vandaag de dag is een deel van de grot te bezoeken. U kunt meer dan een halve kilometer de grot in waarbij u een hoogteverschil van 150 meter overbrugt. In de grot zijn trappen en verlichting aangebracht zodat u veilig de grot kunt betreden. In de grot heerst een constante temperatuur van 8 graden Celsius. De grot is eenvoudig per auto te bereiken. Gewoon de borden volgen waarop Špilja Lokvarka staat en de weg wijst zich vanzelf.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl