Brijuni nationaal park

In de Adriatische Zee liggen 14 eilanden die gezamenlijk het Brijuni nationale park vormen. Het belangrijkste eiland is Veil Brijuni en hier worden dan ook vele excursies naar toe georganiseerd. Vooral liefhebbers van natuur en cultuur moeten een excursie naar dit nationale park doen. Op dit eiland, en ook de andere eilanden, rijden geen auto’s. wel rijdt er op Veil Brijuni een klein treintje maar de beste manier om het eiland te verkennen is per fiets. Er zijn vele fietspaden aangelegd die in perfecte staat verkeren. Aan het begin van de 20ste eeuw raakte het eiland in trek bij de rijken der aarde. Na een periode van verval ten tijde van de Tweede Wereldoorlog werd onder het bewind van Tito weer nieuw leven in deze exclusieve bestemming geblazen. Vandaag de dag zijn er vele luxe hotels te vinden alsmede enkele golfbanen.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl