Kornati nationaal park

Het Kornati nationaal park wordt gevormd door een grote archipel die uit meer dan 100 grote en kleine eilandjes bestaat. Het merendeel van de eilandjes is onbewoond en wordt zelden tot nooit door toeristen bezocht. Het grootste eiland van de archipel is Kornat. De eilanden hebben geen bijzondere flora of fauna maar zijn toch leuk om te bezoeken. De eilanden worden vooral gebruikt door herders die hier hun schapen laten grazen. Vervolgens branden ze het vergebleven gras af om een betere groei in het volgende jaar te bewerkstelligen. Op bepaalde plekken zijn hierdoor een schitterende weidegronden ontstaan die zeker de moeite waard zijn.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl