Krka nationaal park

Het Krka nationaal park is een geliefd park bij toeristen en inwoners uit Šibenik. De schitterende rivier de Krka stroomt door het gelijknamige park en is rijk aan vele vissoorten. In het park kunt u een bezoek brengen aan de Skradinski buk. Dit indrukwekkende stukje ingenieursschap zorgt ervoor dat het water van de rivier over 17 trappen meer dan 40 meter diepteverschil op een georganiseerde wijze overbrugt. De ontstane watervallen zijn mooi om te zien. Enkele zijn meer dan 100 meter breed en zorgen dan ook voor een indrukwekkend schouwspel. Het park heeft een rijke fauna. Zo zijn er meer dan 200 verschillende vogelsoorten geteld.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl