Paklenica nationaal park

Het indrukwekkende Velebit-gebergtebeslaat een grote oppervlakte. In het zuiden van dit gebergte ligt het Paklenica nationaal park. Het park is onder te verdelen in een klein en groot Paklenica en beide delen worden gekenmerkt door diepe kloven en geheimzinnige grotten. De bekendste kloof is de 400 meter diepe Anic Kuk. Het hoogste punt van het park is de ruim 1700 meter hoge Vaganski Vrh. De berg is eenvoudig te beklimmen en is dan ook een populaire dagexcursie. Het park is goed te verkennen per fiets maar ook te voet is het leuk. De paden zijn goed begaanbaar maar trek wel goede wandelschoenen aan. Het park staat sinds enkele jaren op de lijst van beschermde natuurgebieden van de UNESCO.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl