Krk

Het eiland Krk is eenvoudig te bereiken door de Krcki Most over te steken, de brug die het vasteland met het eiland overbrugt. De indrukwekkende brug heeft een totale lengte van bijna 1500 meter en behoort daarmee tot de langste bruggen ter wereld. Het eiland wordt gekenmerkt door glooiende heuvels en kleine bergen waarvan de Obzova met ruim 560 meter de hoogste is. De heuvels zijn begroeid met dichte bossen waar vele diersoorten leven. De grootste stad van het eiland is de gelijknamige stad Krk. De stad heeft op cultuurhistorisch gebied veel te bieden. Er zijn mooie gebouwen te bewonderen en enkele fijne restaurants te vinden waar u een heerlijke dag op Krk op passende wijze kunt afsluiten.

Campings:
Naar de Kroatische Rivièra? Boek nu voordelig online op Easycamp.nl!

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl