Lastovo

Dit eiland ligt ten oosten van het eiland Korcula en wordt omgeven door meer dan veertig kleine rotseilanden. Het eiland is slechts 9 kilometer lang en ongeveer 6 kilometer breed. Tot voor kort werd het eiland gebruikt voor militaire doeleinden maar sinds enkele jaren is het eiland opengesteld voor het toerisme. Veel is er echter niet te zien, op enkele ruïnes van Romeinse gebouwen na. Een korte wandeling leert u al snel dat er voornamelijk druiven worden geteeld waar later heerlijke wijn van wordt gemaakt. Liefhebbers van absolute rust doen er verstandig aan om dit eiland aan te doen.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl