Losinj

Het eiland Lošinj wordt gekenmerkt door een mild klimaat en een schitterende flora en fauna. Waar u ook kijkt, overal staan mooie palmbomen, oleanders en citrusbomen. De bekendste stad van het eiland is Mali Lošinj, in de 6de eeuw al gesticht, die wordt gedomineerd door schitterende architectuur. Het merendeel van de gebouwen dateert uit de 18de eeuw. Het centrum mag dan de moeite waard zijn, dat is de Baai van Augusta ook. Hier staan alle bekende hotels en liggen de mooie zandstranden. Het bekendste strand is dat van Cikat-baai, ten zuidwesten van Mali Lošinj. Het is 30 kilometer lang en een populaire plek om te watersporten. Een andere bekende plaats op het eiland is Veli Lošinj. De stad is gelegen in een smalle baai aan de zuidoostelijke kant van het eiland. In de directe omgeving staan schitterende villa’s die idyllisch zijn gelegen in een wonderschone omgeving. De indrukwekkende tuinen en de gastvrije inwoners zorgen voor een heerlijk verblijf op dit deel van het eiland.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl