Pag

Het eiland Pag staat bekend om de heerlijke kaas die wordt gemaakt van schapenmelk. Een ander bekend product van het eiland is kant. Het is van ongekende schoonheid en er zijn vele modellen, in verschillende maten, kleuren en natuurlijk prijzen. Liefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de kantklosschool in Pag. Het eiland is gemakkelijk te bereiken, zowel per bootals per auto. Het eiland is met een brug met het vasteland verbonden en vanuit Karlobag vertrekken dagelijks veerboten naar het eiland. Het eiland heeft in cultuurhistorisch opzicht veel te bieden. Beroemd zijn de ruïnes van de oude stad Cissa. Hier staan de restanten van enkele Romeinse gebouwen.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl