Schiereiland Peljesac

Het mooie schiereiland Peljesac heeft een totale lengte van 60 kilometer en wordt gekenmerkt door een mediterraan landschap. Dit deel van de Kroatische Rivièra wordt nog niet druk bezocht door toeristen maar daar zit een verandering aan te komen. Het gebied heeft namelijk veel te bieden, vooral op het cultuurhistorische vlak. Vooral de plaatsen Veliki Ston en Mali Ston hebben een interessante geschiedenis. Dit blijkt al bij het aanzicht van de indrukwekkende vestingmuur die dateert uit de 14de eeuw. Maar ook het achterland van het gebied is de moeite waard waarbij u een bezoek kunt brengen aan leuke dorpen zoals Dingac, Potomje en Postup die door wijnbouw worden gekenmerkt. In dit gebied worden enkele heerlijke wijnengeproduceerd waaronder de bekende Dinga-wijn.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl