Sipan

Šipan is met ongeveer 16 vierkante kilometer het grootste van de Elaphitische eilandengroep. De oppervlakte bedraagt 16,5 km2 en het hoogste punt is Velji Vrh en ligt op 243 meter. Het eiland Šipan is een langgerekt eiland met twee dorpen beide voor de wind beschut in diepliggende baaien. Het dorpje Suđurađ heeft ongeveer 250 inwoners, maar heeft een belangrijke haven, waar een autoveerboot kan aanleggen. Het andere grotere stadje is Šipanska Luka met ongeveer 300 inwoners. Tussen beide dorpen ligt een brede weg van ongeveer 5 km lengte, die voert langs een prachtig groot en vlak binnenland met vele boomgaarden en wijngaarden. Het eiland heeft toeristen veel te bieden zoals mooie stranden, uitgestrekte wandelpaden en een schitterende natuur.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl