Wandelroutes

Er zijn mensen die er voor kiezen om tijdens hun vakantie niets anders te doen dan luieren op het strand, maar de meeste mensen willen toch nog wel een beetje actief zijn en de schoonheden van het land bekijken. Daarom komen wij speciaal voor die mensen binnenkort met een aantal wandelroutes. Tijdens deze wandelroutes leert u de bezienswaardigheden van de steden kennen of trekt u er op uit naar de ongerepte natuur. Vergeet niet om stevige wandelschoenen aan te trekken en voldoende proviand en water mee te nemen als u de bergen in trekt, want als u niet goed voorbereid aan een wandeltocht begint, kan dit u duur komen te staan. Voorlopig kunt u even kijken op tweevoeter.nl, een site die geheel in het teken van wandelen staat.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl