Prijsvraag

De maand januari staat in het teken van Toscane en dan vooral de Toscaanse keuken. In Nederland staan pizza’s en pasta’s al jaren in de top van favoriete gerechten. Het is snel, lekker en voedzaam! Maar de keuken van Toscane heeft veel meer te bieden. Wat te denken van heerlijke groentegerechten en heerlijke zoete desserts.

Doe daarom mee met de prijsvraag en maak kans op dit leuke kookboek. In het kookboek “Toscane, een culinaire ontdekkingsreis” kunt u genieten van 95 pagina’s met heerlijke gerechten uit Toscane, van voorgerecht tot dessert!

Aan het einde van het jaar verloten we een mooie vakantie voor 4 personen! Dus u maakt dubbel kans op een mooie prijs!

De prijsvraag is: Wat is het beroemde vleesgerecht uit Toscane?

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl