Sport & Avontuur

Als u tijdens de vakantie in Kroatië wilt gaan duiken, moet u in het bezit zijn van een speciale vergunning. Deze is verkrijgbaar bij duikclubs en bevoegde toeristenbureaus en is een jaar geldig. De vergunning wordt alleen verstrekt aan mensen die gekwalificeerd zijn om te duiken volgens de normen van één van de internationaal erkende duikorganisaties (BSAC, CMAS, IANTD, NAUI, PADI, SSI). Natuurlijk kunt u bij een duikclub een meerdaagse cursus volgen en uw brevet behalen. Dan mag u gaan duiken voor de kust van Kroatië op de daarvoor aangegeven gebieden. Er zijn namelijk een aantal plekken waar duiken verboden is zoals in de natuurparken Krka en Brijuni.

In gebieden waar u niet mag duiken, mag u over het algemeen wel komen met een zeilboot. Kroatië staat bekend om de grillige kustlijn, de verborgen stranden en de stille baaien. Met een zeilboot kunt u deze stuk voor stuk bewonderen. Er zijn vele jachthavens waar u kunt aanmeren om vervolgens het achterland te verkennen. Zodoende kunt u een enerverende vakantie beleven waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Of u nu zelf aan het roer staat of een kapitein, u en uw gezin zullen zich zeker weten uitstekend vermaken aan boord van een zeilboot.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl