Jagen

Er zijn veel plaatsen in Kroatië waar de jacht bedreven mag worden. In Centraal-Kroatië en in Slavonië kan op herten, vossen, hazen, fazanten, wilde ganzen en wilde eenden gejaagd worden. Om beren te kunnen schieten, moet u naar Gorski Kotar of Lika gaan. In Dalmatië kunt u ook jagen op moeflons. Het jagen op deze grote dieren is echter niet voor iedereen weggelegd. Als u met een Kroatisch gezelschap gaat jagen, is het de traditie om de geschoten dieren dezelfde avond nog te bereiden. Het superverse wild dat dan op tafel komt, zal uw smaakpapillen laten tintelen. Neem voor meer informatie contact op met de Kroatische Jacht Federatie.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl