Jetskien

In de vele badplaatsen aan de Kroatische Rivièra kunt u allerhande watersporten beoefenen zoals duiken, parasailing en snorkelen. De populairste watersport bij de jeugd is echter jetskiën. Met een flinke snelheid kunt u over het water scheuren. Vele bedrijven bieden naast de jetski ook een waterscooter aan. Hierbij zit u comfortabel en heeft u meer controle dan bij een jetski. Vandaag de dag treft u bij het merendeel van de bedrijven de Yamaha WaveRunner XL700 aan. Hier kunt u met maximaal drie personen op plaatsnemen en vervolgens de schitterende kust van Kroatië gaan verkennen. Deze bedrijven bieden georganiseerde tours aan waarbij het programma bestaat uit een ontdekkingstocht langs de vele eilanden en schiereilanden van de Kroatische Rivièra. Hierbij zijn de huur van de waterscooters, toegang tot grotten en een heerlijke maaltijd inbegrepen. Een goed en betrouwbaar verhuurbedrijf is Adriatic Jet

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl