Kanoen

De vele rivieren die Kroatië rijk is, zijn bij uitstek geschikt voor kanoën. Deze sport is geschikt voor jong en oud en is zeer leuk. U ziet veel van de natuur en de dieren die hier leven laten zich ook geregeld zien. Natuurliefhebbers vindt u dan ook vaak op het water! Vooral in de Zrmanja vallei wordt deze tak van sport veelvuldig beoefend. Er worden hier complete kanotrips aangeboden. Er wordt dan overnacht bij lokale boeren en er wordt genoten van de verse streekproducten.

De meeste toeristen komen naar Kroatië in de zomermaanden en verblijven vervolgens dicht bij de kust. Juist in de zomermaanden zijn de Kroatische rivieren ideaal om te kanoën. De rivieren meanderen door de schitterende heuvels en bossen en komen uiteindelijk uit bij de zee. Een vakantie in Kroatië is dan ook niet compleet zonder een dagje te hebben vertoefd op het water.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl