Kayakken

Heerlijk peddelen op de blauwe mediterrane zee onder een stralende hemel! Kayakken voor de kust van Kroatië is voor veel mensen helemaal het einde. Langs de Kroatische kust komt u vele verhuurbedrijven tegen waar u voor relatief weinig geld een kayak kunt huren. Hiermee kunt u vervolgens de grote, blauwe oceaan op. In de omgeving van Dubrovnik vindt u enkele verhuurbedrijven die tevens kayakexcursies aanbieden. U komt al peddelend langs talloze bezienswaardigheden zoals de machtige stadsmuren van Dubrovnik en het schitterende schiereiland Lapad. Er wordt ook een bezoek gebracht aan het Greben rif dat wordt gekenmerkt door de schitterende natuur. Tijdens deze excursies wordt regelmatig gerust, zodat de ouderen op krachten kunnen komen. Tevens zit er bij de meeste excursies ook een maaltijd inbegrepen.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl