Kitesurfen

Deze watersport is sterk in opkomst. Werd er voorheen alleen in tropische gebieden zoals op Hawaii en op Isla Margarita aan deze sport gedaan, tegenwoordig ziet u overal kitesurfers. De sport is niet voor iedereen weggelegd en vergt heel wat uren training. In veel badplaatsen aan de Kroatische Rivièra zijn gespecialiseerde scholen met instructeurs die vele talen spreken. Er zijn verschillende cursussen te volgen maar het beste is cursus van vijf dagen. Deze duren van 13.00 – 18.00 en worden in groepsverband gedaan. Eerst wordt de basis van het kitesurfen uitgelegd. Vervolgens wordt de nadruk gelegd op het onder de knie krijgen van de vlieger. Vervolgens wordt het geleerde in de praktijk gebracht en worden de fijne kneepjes van het vak geleerd. De kosten voor een dergelijke cursus bedragen €250,-. De beste scholen zijn te vinden op het eiland Brac. Dit is namelijk de beste plek om deze sport te bedrijven. De omstandigheden zijn hier perfect. Zo staat er altijd een constante wind van 15-25 knopen en de stranden zijn heerlijk schoon. Een groot pluspunt is verder het leuke uitgaansleven.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl