Paintball

Paintball is een sport die door jong en oud, man en vrouw, kan worden beoefend. De leeftijd en het geslacht van de sporters zijn niet relevant. Bij paintball draait alles om intelligentie, tactiek en vastberadenheid. Het is een echte teamsport waarbij echte leiders worden ontdekt. Tijdens een vakantie aan de Kroatische Rivièra is een dagje paintball een welkome onderbreking zodat de adrenaline weer door het lichaam giert. Paintball kan op verschillende manieren worden gespeeld maar normaal gesproken wordt er gestreden in teamverband. In dit verband moet bijvoorbeeld een vlag worden gestolen of iedereen van het andere team moet worden geraakt.

De uitrusting is bij paintball zeer belangrijk. Voorop staat veiligheid. Zo bent u verplicht om een beschermend masker te dragen inclusief skibril. Tevens krijgt u een pak aangemeten om uw lichaam te beschermen en krijgt u speciale handschoenen aan. Ten slotte krijgt u het geweer in handen waarmee de verfballetjes kunnen worden afgeschoten. Aan het begin van het spel wordt altijd duidelijk gemaakt dat het schieten op het lichaam het veiligste is. Probeer niet mensen op hun hoofd of handen te raken. Schiet vooral niet op mensen die hun masker zijn verloren of even hebben afgezet. Dit laatste is trouwens streng verboden want het kan leiden tot gevaarlijke situaties.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl