Rafting

Met een vlot een rivier afvaren gebeurde vroeger ook al. Tegenwoordig is het echter geen vlot van hout maar van rubber en worden rustig stromende rivieren vermeden. Wilde rivieren die een groot hoogteverschil kennen zijn nodig om echt te kunnen raften. In Kroatië zijn talloze rivieren te vinden die voldoen aan de eis van snelstromend water. Zo is er de Dobra die wordt gekenmerkt door grote golven. Meer dan 50 kubieke meter water stroomt er per seconde door de rivier. De wateren van de Cetina rivier zijn in de zomermaanden goed te bevaren. Na een flinke regenbui kan de rivier echter aanzwellen tot een gevaarlijke rivier. U moet dan zeker niet gaan raften! Helaas zijn er verregaande plannen gemaakt om de sport kapot te maken. De overheid is namelijk van plan om dammen te bouwen zodat energie kan worden opgewekt.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl