Vissen

De Adriatische Zee is één van de rijkste visgronden van Europa en trekt vele soorten vissers aan. Om te mogen vissen heeft u een vergunning nodig, die wordt verstrekt door toeristenbureaus, bevoegde agentschappen en bepaalde duikcentra die afspraken hebben gemaakt met het ministerie van Landbouw en Visserij. De prijs van een vergunning hangt af van de geldigheidsduur. Een vergunning voor 1 dag kost 60 kuna, voor 3 dagen 150 kuna, voor een week 250 kuna en voor 30 dagen 500 kuna. Met zo’n vergunning mag u overal vissen met een hengel of een harpoen, behalve in de beschermde natuurgebieden (Kornati, de Brijuni-eilandenKrk en Mljet). U krijgt bij de vergunning een lijst met gebieden waar u niet mag vissen, een indicatie van het aantal vissen dat u per soort mag vangen en een lijst met toegestane vistechnieken.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl