Bezienswaardigheden

De Kroatische Rivièra heeft dusdanig veel bezienswaardigheden dat het bijna onmogelijk is om ze allemaal te vereren met een bezoek. U zult daarom keuzes moeten maken, tenzij u natuurlijk voor een langere periode in het land verblijft. Er zijn bezienswaardigheden in verschillende categorieën. Zo zijn er de schitterende oude stadsmuren van steden als Dubrovnik, tot de verbeelding sprekende ruïnes en prachtige gebouwen en imposante amfitheaters. Waar uw interesses ook liggen, er is altijd wel iets voor u bij. In deze sectie kunt u alvast een keuze maken welke van de bezienswaardigheden in het land u echt niet wilt missen.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl