Galerie Mestrovic & Kastelet in Split

De Galerie Meštrovic is gevestigd in het voormalige woonhuis van Ivan Meštrovic. Deze beroemde beeldhouwer bracht hier aan het begin van de 20ste eeuw enige jaren door. U kunt van verre al zien dat er iets bijzonders is met dit huis. Voor de deur staan namelijk enkele grote standbeelden, die trouwens ook in het huis te vinden zijn. In het huis kunt u het woongedeelte bezoeken. De meubels zijn nog origineel zodat u zich een beeld kunt vormen hoe deze grote kunstenaar vroeger leefde. Na een bezoek aan deze galerie kunt u direct doorlopen naar het Kaštelet. Dit 17de- eeuwse huis werd in 1932 door Meštrovic gekocht. Hij had namelijk een ruimte nodig om zijn beelden tentoon te stellen.

Adres:
Šetalište Ivana Meštrovic 46
Split

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl