Raadhuis van Trogir

Het raadhuis van Trogir is een statig gebouw dat dateert uit de vijftiende eeuw. Het is gelegen aan het beroemde Johannes Paulus II-plein (Trg Ivan Pavla II). Het raadhuis heeft in totaal drie verdiepingen, waarvan de bovenste een mooie balustrade heeft die gerestaureerd werd in de negentiende eeuw. Wapenschilden prijken pontificaal op de gevel van het gebouw. De binnenplaats is toegankelijk voor publiek en een zeer mooie portiek kan hier aanschouwd worden. Van binnen leeft het gebouw niet op aan de verwachtingen die men krijgt wanneer men het gebouw van buiten bekijkt.

Adres:
Trg Ivana Pavla II
Trogir

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl